Liefde voor jezelf

LiefLiefde voor jezelfde voor jezelf, van jezelf houden, wie wil dat nu niet? Niet alleen omdat je daardoor meer liefde in je leven ervaart, je creëert daardoor ook meer liefde in je relaties met anderen, waardoor je gezonde en gelijkwaardige relaties aantrekt, die steunend zijn in plaats van ondermijnend.

Maar hoe doe je dat? Meer van jezelf houden? Hieronder een aantal praktische voorbeelden van meer liefde voor jezelf, waar je vandaag al mee kunt beginnen:

Wil jij leren hoe je liever voor jezelf kunt zijn en de ongezonde relatie met jezelf en daardoor ook met anderen kunt doorbreken? Wil je dit op je eigen tempo en in je eigen omgeving doen? Kijk dan eens of mijn online training “Doorbreek je codependentie patronen” iets voor jou is. In deze training vind je allerlei oefeningen, coachmomenten, visualisaties, animaties en inspiratie om je bewust te maken van je patronen en hoe je deze kunt doorbreken.

Werk je liever aan je thema’s tijdens een ontspannen vakantie op het Griekse Samos? Geef jezelf dan een inspiratiereis “Codependentie doorbreken in Griekenland” cadeau en doorbreek de ongezonde relatie met jezelf en anderen!