Doorbreek codependentie inspiratiereis

Therapieweek Samos

Codependentie doorbreken in Griekenland

INDIVIDUELE THERAPIEWEEK OP SAMOS

Verwen jezelf met een levenstransformerende ervaring en geef jezelf de kans om te leren hoe je de relatie met jezelf en anderen kunt verbeteren tijdens een therapieweek op het prachtige eiland Samos!

Een idyllische omgeving, een pittoresk Grieks havenplaatsje met gezellige terrasjes en restaurantjes, omringd door adembenemende natuur en de turquoise wateren van de Egeïsche Zee. Dit is de perfecte setting voor jouw emotionele groei en herstel.

Tijdens de therapieweek op Samos krijg je de tools en inzichten die je nodig hebt om negatieve patronen te doorbreken en gezonde, gelukkige relaties te creeren. Sarah zal je begeleiden op een reis naar zelfontdekking, zelfacceptatie en persoonlijke groei.

Om de dag heb je van 10.00 tot 12.00 uur therapie waarin we jouw specifieke uitdagingen aanpakken en doorbreken we de ongezonde patronen die jou in de weg staan de liefde te ervaren waar je naar verlangt.

Aan jezelf werken hoeft niet vervelend en zwaar te zijn. Tijdens deze therapieweek op Samos heb je alle tijd voor jezelf en je proces. Dit maakt het niet alleen veel prettiger, het resultaat zal ook veel effectiever zijn. Alles wat je tijdens de therapiesessies leert en ervaart, kun je in deze vakantie rustig laten bezinken. Je kunt gebruik maken van de sfeer en ontspanning die een vakantie op het Griekse Samos met zich meebrengt.

“Ik heb de therapieweek op Samos als zeer effectief ervaren. In Nederland neemt de dagelijkse werkelijkheid het meteen weer over. Bij een therapieweek op Samos heb je alle tijd voor je proces en word je niet afgeleid.”

Worstel je met een of meer van de volgende codependentie thema’s?

Z

Pleasen en aanpassen.

Z

Je eigen gevoelens ondergeschikt maken aan die van een ander.

Z

Voor jezelf gaan staan/jezelf laten zien/jezelf klein houden.

Z

Te grote verantwoordelijkheid op je nemen.

Z

Geen verantwoordelijkheid durven nemen.

Z

Lage eigenwaarde.

Z

Negatief zelfbeeld.

Z

Afhankelijkheid in werkrelaties, familierelaties, vriendschappen of liefdesrelaties.

Z

Verstrikte relaties.

Z

Schuld en/of schaamtegevoelens.

Z

Het gevoel niet goed genoeg te zijn.

Z

Geen nee durven zeggen.

Z

Grenzen aangeven.

Z

Vermijding.

Doorbreek codependentie inspiratiereis

Na deze week op Samos

met individuele therapie in het doorbraaktraject of jaarprogramma

Z

Heb je meer inzicht in je belemmeringen en waar deze vandaan komen.

Z

Heb je tools geleerd die je helpen hiermee om te gaan.

Z

Heb je een keuze om te handelen vanuit je volwassen autonome ik, in plaats van uit de trance van de codependentie.

Z

Heb je geleerd hoe je meer verbinding met jezelf en je behoeftes kunt maken.

Z

Heb je geleerd hoe je meer liefde voor jezelf kunt voelen.

Z

Hierdoor kun je gelijkwaardige en gezonde relaties creëren.

Z

Hierdoor kun je meer liefde en intimiteit in je leven ervaren.

Z

Heb je kunnen genieten van een heerlijke vakantie en tijd voor jezelf.

“Het eiland en de omgeving is prachtig. Op loopafstand was er een fijn strand om aan te zitten schrijven tussen de sessies door. Ik kom graag een keer terug!” 

Voel jij je wel eens verlaten terwijl je vlak bij de ander bent?

Individuele therapie op Samos

IN MEI, JUNI, SEPTEMBER, OKTOBER EN NOVEMBER 2023

Tijdens de therapieweek word je individueel begeleid door Sarah Hofman. Om de dag heb je van 10.00 tot 12.00 uur therapie.

De rest van de week heb je alle tijd voor jezelf en je proces en natuurlijk om te genieten van de natuurrijke omgeving, de azuurblauwe zee, de relaxte sfeer, het lekkere eten en alles wat het mooie eiland verder te bieden heeft.

Waar:  Pythagorion, Samos, Griekenland.

Wanneer: data van jouw reis bepaal je in overleg met Sarah. Zie de agenda voor de mogelijkheden.

Prijs: is afhankelijk van welk traject je hebt gekozen. De individuele therapieweek boek je in combinatie met een Doorbraaktraject of het Jaarprogramma. Klik op deze trajecten voor meer informatie.

INBEGREPEN

Dit is bij de individuele therapieweek inbegrepen:

Z

Telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek voor aanvang met Sarah Hofman

Z

Zes uur therapie bij Sarah Hofman in Pythagorion, om de dag van 10.00 tot 12.00 uur, als onderdeel van het Doorbraaktraject of het Jaarprogramma.

In combinatie met de andere onderdelen van deze trajecten, waar je voor de reis al mee kunt starten, zoals:

Z

Online training Doorbreek je codependentie patronen, inclusief online community voor gezonde relaties

Z

Schrijfopdrachten in het Emotiedagboek Ik hou van mij

Z

Ondersteuning via mailcontact gedurende de duur van het gekozen traject

Z

In het Jaarprogramma krijg je nog zes uur extra begeleiding via beeldbellen of in Zandvoort, voor of na de reis

Z

Verblijf in Pythagorion in een studio van Dias appartementen of bij Villa Ceres. (Wil je liever een andere accommodatie, dan is dit voor eigen rekening).

Z

Transfer van en naar het vliegveld

Z

Tips over goede restaurants, leuke plekjes, prachtige strandjes, mooie wandelroutes en andere excursies en bezienswaardigheden op het eiland.

NIET INBEGREPEN

Je zorgt zelf voor:

M

Retourvlucht naar Samos

Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam naar Samos kun je boeken via Transavia of Corendon. Vanuit Dusseldorf via Condor en vanuit Brussel via Tuifly en Brussels Airlines. Je kunt natuurlijk ook een pakketreis (vlucht + accommodatie) boeken bij reisorganisaties als Tui, Corendon, Sunweb en D-reizen.

M

Accommodatie anders dan Dias studio’s of Villa Ceres

Wil je liever verblijven in een accommodatie naar eigen keuze, dat kan natuurlijk. Dit is dan voor eigen rekening. Je boekt dan zelf het verblijf van jouw voorkeur. 

Op www.booking.com vind je meer mogelijkheden voor accommodaties in of nabij Pythagorion. 

M

Indien gewenst een huurauto

Een huurauto is tijdens je verblijf, of vooraf aan je vakantie te boeken en zeker aan te raden, zodat je het mooie eiland met vele leuke dorpjes en mooie strandjes kunt ontdekken.

Doorbreek codependentie Samos
Doorbreek codependentie inspiratiereis

aanmelden

Je meldt je vrijblijvend aan voor deelname aan de individuele therapieweek op Samos door op de blauwe knop hieronder te klikken en het aanmeldingsformulier in te vullen. Sarah zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na dit gesprek wordt je deelname al dan niet definitief.

Contact?

Heb je na het lezen van alle informatie op de website nog vragen en wil je eerst even overleggen of deze therapieweek wel geschikt voor je is? Klik dan op onderstaande knop en vul het Bel-mij-formulier in. Dan neemt Sarah zo snel mogelijk contact met je op:

Ervaringen van anderen:

Bas (49):

Ik heb de therapieweek op Samos als erg goed ervaren. De effectiviteit van ‘normale’ therapie is in mijn beleving veel minder groot, omdat het dagelijks leven het meteen weer over neemt. Bij een therapieweek op Samos heb je alle tijd voor jezelf en je proces en word je niet afgeleid. 

Wat is er doorbroken en echt anders dan voor deze therapieweek? Ik ben in de basis rustiger, beschouwender geworden. In een ‘conflict’ neem ik even de tijd om ‘mijzelf’ te zijn voordat ik reageer.

Het eiland is prachtig, een huurauto is aan te raden. Het eten is betaalbaar en lokaal, dus goed; geen enkele behoefte gehad aan een hamburger of pizza. De kamer bij Villa Ceres in Pythagorion was perfect; superstil, ongedwongen en met een fenomenale buitenruimte.

Ook de directe omgeving was perfect; op loopafstand was er een prachtig strand om aan te zitten schrijven tussen de sessies door. Ik kom graag een keer terug!

Marjon (52):

Heel fijn om in de ochtend 2 uur intensief bezig te zijn en daarna de tijd, de rust en de ruimte te ervaren in een prachtige omgeving en de emoties te doorvoelen en een plek te geven. Heel waardevol om dit te beleven op een zonnig eiland met prachtige natuur, heerlijk eten en lieve mensen.

Wat doorbroken en echt anders is na deze therapieweek: als er iets niet goed voor me voelt, geef ik dit direct aan. Ik sta duidelijk meer in mijn kracht. Ik ga ervan uit dat ik nu meer en beter mijn grenzen kan aangeven.

Als therapeute straal je rust en vertrouwen uit en je voelt alles heel goed aan.

Het eiland is heerlijk, prachtige bloemen en natuur, rust, mooie opgravingen, een leuk, gezellig stadje. Prima restaurantjes voor ontbijt, lunch en diner aan zee. Samos Rooms heeft een magnifiek uitzicht over en ligt dichtbij de zee en het stadje. In de omgeving vind je leuke winkeltjes, een bijzonder mooi museum en overal archeologische opgravingen.

 

Veelgestelde vragen:

VEELGESTELDE VRAGEN

Kun je een traject in termijnen betalen?

Ja, je kunt het doorbraaktraject in een keer, in twee of drie termijnen betalen. Het  jaarprogramma kun je in vijf termijnen betalen. De eerste factuur betaal je op het moment van aanmelding, de volgende termijnen verdelen we over de duur van je traject.

Kan ik vooraf aan de reis kennismaken, iets over mijn thematiek vertellen en alle vragen stellen die ik heb?

Ja, voordat je je aanmeldt, zal Sarah een persoonlijke of telefonische afspraak met je maken om kennis te maken. Deze afspraak is vrijblijvend en van beide kanten bedoeld om te kijken of er een match is tussen wat de therapie week je kan bieden en jouw behoeftes om aan te werken tijdens deze reis.

Kun je extra dagen bijboeken?

Als de accommodatie ruimte heeft op de dagen voor of na de geplande therapie week, kun je uiteraard zo lang op het eiland blijven als jij wilt. Je kunt uiteraard ook een andere locatie zoeken voor de extra dagen. Neem hierover contact op met Sarah. Zij kan je ook tips geven over andere leuke dorpjes of accommodaties op het eiland, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren.

Hoe is het vervoer van en naar het vliegveld en de accommodatie geregeld?

Je wordt op de aankomstdag opgehaald van het vliegveld en naar je accommodatie gebracht en op de laatste dag teruggebracht naar het vliegveld. Dit zijn reisdagen en op deze dagen is er geen therapie.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden, of behoefte aan contact?

Wil je meer informatie over deze therapieweek ontvangen, laat dan hier een bericht achter.