Doorbreek codependentie inspiratiereis

Individuele therapie

Codependentie doorbreken in Griekenland

INDIVIDUELE THERAPIEWEEK OP SAMOS

Wil je je ongezonde relatiepatronen doorbreken tijdens een ontspannen vakantie op Samos? En ben je niet zo’n groepsmens? Je kunt je ook individueel laten begeleiden door Sarah Hofman tijdens jouw verblijf op dit Griekse eiland. Aan jezelf werken hoeft niet vervelend en zwaar te zijn. Als je dit doet op een mooie, natuurrijke en ontspannen locatie, waar je alle tijd voor jezelf en je proces hebt, maak je het niet alleen veel prettiger, het resultaat kan dan ook veel effectiever zijn. Alles wat je tijdens de therapie leert en ervaart, kun je tijdens deze vakantie rustig laten bezinken. Je kunt gebruik maken van de sfeer en ontspanning die een vakantie op het Griekse eiland Samos met zich meebrengt.

“Ik heb de therapieweek op Samos als zeer effectief ervaren. Na een therapiesessies in Nederland neemt de dagelijkse werkelijkheid het meteen weer over. Bij een therapieweek op Samos heb je alle tijd voor je proces en word je niet afgeleid.” 

Worstel je met een of meer van de volgende codependentie thema’s?

Z

Pleasen en aanpassen.

Z

Je eigen gevoelens ondergeschikt maken aan die van een ander.

Z

Voor jezelf gaan staan/jezelf laten zien/jezelf klein houden.

Z

Te grote verantwoordelijkheid op je nemen.

Z

Geen verantwoordelijkheid durven nemen.

Z

Lage eigenwaarde.

Z

Negatief zelfbeeld.

Z

Afhankelijkheid in werkrelaties, familierelaties, vriendschappen of liefdesrelaties.

Z

Verstrikte relaties.

Z

Schuld en/of schaamtegevoelens.

Z

Het gevoel niet goed genoeg te zijn.

Z

Geen nee durven zeggen.

Z

Grenzen aangeven.

Z

Vermijding.

Doorbreek codependentie inspiratiereis

Na deze week op Samos

met individuele therapie in het doorbraaktraject of jaarprogramma

Z

Heb je meer inzicht in je belemmeringen en waar deze vandaan komen.

Z

Heb je tools geleerd die je helpen hiermee om te gaan.

Z

Heb je een keuze om te handelen vanuit je volwassen autonome ik, in plaats van uit de trance van de codependentie.

Z

Heb je geleerd hoe je meer verbinding met jezelf en je behoeftes kunt maken.

Z

Heb je geleerd hoe je meer liefde voor jezelf kunt voelen.

Z

Hierdoor kun je gelijkwaardige en gezonde relaties creëren.

Z

Hierdoor kun je meer liefde en intimiteit in je leven ervaren.

Z

Heb je kunnen genieten van een heerlijke vakantie en tijd voor jezelf.

“Het eiland en de omgeving is prachtig. Op loopafstand was er een fijn strand om aan te zitten schrijven tussen de sessies door. Ik kom graag een keer terug!” 

Voel jij je wel eens verlaten terwijl je vlak bij de ander bent?

Individuele therapie op Samos

IN MEI, JUNI, SEPTEMBER EN OKTOBER 2023

Tijdens de therapieweek word je individueel begeleid door Sarah Hofman. Om de dag heb je van 10.00 tot 12.00 uur therapie.

De rest van de week heb je alle tijd voor jezelf en je proces en natuurlijk om te genieten van de natuurrijke omgeving, de azuurblauwe zee, de relaxte sfeer, het lekkere eten en alles wat het mooie eiland verder te bieden heeft.

Waar:  Pythagorion, Samos, Griekenland.

Wanneer: data van jouw reis bepaal je in overleg met Sarah. In 2023 kun je deze therapieweek boeken in mei, juni, september en oktober.

Prijs: is afhankelijk van welk traject je hebt gekozen. De individuele therapieweek boek je in combinatie met een Doorbraaktraject of het Jaarprogramma. Klik op deze trajecten voor meer informatie.

 

Therapie in een groep op Samos?
Vind je het niet zo fijn om alleen te gaan en wil je liever in een groep werken aan het doorbreken van je codependentie thema’s?

Ook in 2023 wordt er weer een Inspiratiereis “Codependentie doorbreken” georganiseerd op Samos. In de ochtenden zal er in de groep gewerkt worden aan ieders individuele codependentie thema’s en in de middag is er alle ruimte om te ontspannen en te genieten van het authentieke en groene Griekse eiland.

INBEGREPEN

Dit is bij de individuele therapieweek inbegrepen:

Z

Telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek voor aanvang met Sarah Hofman

Z

zes uur therapie bij Sarah Hofman in Pythagorion, om de dag van 10.00 tot 12.00 uur, als onderdeel van het Doorbraaktraject of het Jaarprogramma.

In combinatie met de andere onderdelen van deze trajecten, waar je voor de reis al mee kunt starten, zoals:

Z

Online training Doorbreek je codependentie patronen

Z

Schrijfopdrachten in het Emotiedagboek Ik hou van mij

Z

Ondersteuning via mailcontact gedurende de duur van het gekozen traject

Z

Deelname aan de online community voor gezonde relaties

Z

In het Jaarprogramma krijg je nog zes uur extra begeleiding via beeldbellen of in Zandvoort, voor of na de reis

Z

Verblijf in een studio bij Villa Ceres. (Wil je liever een andere accommodatie, dan is dit voor eigen rekening).

Z

Transfer van en naar het vliegveld

Z

Tips over accommodaties, dorpjes, autoverhuur, goede restaurants, leuke plekjes, prachtige strandjes, mooie wandelroutes en andere excursies en bezienswaardigheden op het eiland.

NIET INBEGREPEN

Je zorgt zelf voor:

M

Retourvlucht naar Samos

Rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam naar Samos kun je boeken via Transavia of Corendon. Vanuit Dusseldorf via Condor en vanuit Brussel via Tuifly en Brussels Airlines. Je kunt natuurlijk ook een pakketreis (vlucht + accommodatie) boeken bij reisorganisaties als Tui, Corendon, Sunweb en D-reizen.

M

Accommodatie anders dan Vila Ceres

Wil je liever verblijven in een accommodatie naar eigen keuze, dat kan natuurlijk. Dit is voor eigen rekening. Je boekt dan zelf het verblijf van jouw voorkeur. Een appartement of hotel in het gezellige Pythagorion met restaurants, terrasjes, winkeltjes en strand op loopafstand, of een luxer hotel met zwembad, vaak 1 of 2 km buiten het dorp.

Accommodaties die we kunnen aanbevelen: Athina Hotel (hotel met zwembad in Pythagorion) of Doryssa Sea Side Resort (groot resort met zwembad buiten Pythagorion). Op www.booking.com vind je meer mogelijkheden voor accommodaties in of nabij Pythagorion.

M

Indien gewenst een huurauto

Een huurauto is tijdens je verblijf, of vooraf aan je vakantie te boeken en zeker aan te raden, zodat je het mooie eiland met vele leuke dorpjes en mooie strandjes kunt ontdekken.

Doorbreek codependentie Samos
Doorbreek codependentie inspiratiereis

aanmelden

Je meldt je vrijblijvend aan voor deelname aan de individuele therapieweek op Samos door op de blauwe knop hieronder te klikken en het aanmeldingsformulier in te vullen. Sarah zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na dit gesprek wordt je deelname al dan niet definitief.

Contact?

Heb je na het lezen van alle informatie op de website nog vragen en wil je eerst even overleggen of deze therapieweek wel geschikt voor je is? Klik dan op onderstaande knop en vul het Bel-mij-formulier in. Dan neemt Sarah zo snel mogelijk contact met je op:

Ervaringen van anderen:

Bas (49):

Ik heb de therapieweek op Samos als erg goed ervaren. De effectiviteit van ‘normale’ therapie is in mijn beleving veel minder groot, omdat het dagelijks leven het meteen weer over neemt. Bij een therapieweek op Samos heb je alle tijd voor jezelf en je proces en word je niet afgeleid. 

Wat is er doorbroken en echt anders dan voor deze therapieweek? Ik ben in de basis rustiger, beschouwender geworden. In een ‘conflict’ neem ik even de tijd om ‘mijzelf’ te zijn voordat ik reageer.

Het eiland is prachtig, een huurauto is aan te raden. Het eten is betaalbaar en lokaal, dus goed; geen enkele behoefte gehad aan een hamburger of pizza. De kamer bij Villa Ceres in Pythagorion was perfect; superstil, ongedwongen en met een fenomenale buitenruimte.

Ook de directe omgeving was perfect; op loopafstand was er een prachtig strand om aan te zitten schrijven tussen de sessies door.

Ik kom graag een keer terug!

Veelgestelde vragen:

VEELGESTELDE VRAGEN

Kun je een traject in termijnen betalen?

Ja, je kunt het doorbraaktraject of het jaarprogramma in een keer, in twee termijnen of in vijf termijnen betalen. De eerste factuur betaal je op het moment van aanmelding, de volgende termijnen verdelen we over de duur van je traject.

Kan ik vooraf aan de reis kennismaken, iets over mijn thematiek vertellen en alle vragen stellen die ik heb?

Ja, voordat je je aanmeldt, zal Sarah een persoonlijke of telefonische afspraak met je maken om kennis te maken. Deze afspraak is vrijblijvend en van beide kanten bedoeld om te kijken of er een match is tussen wat de therapie week je kan bieden en jouw behoeftes om aan te werken tijdens deze reis.

Kun je extra dagen bijboeken?

Als de accommodatie ruimte heeft op de dagen voor of na de geplande therapie week, kun je uiteraard zo lang op het eiland blijven als jij wilt. Je kunt uiteraard ook een andere locatie zoeken voor de extra dagen. Neem hierover contact op met Sarah. Zij kan je ook tips geven over andere leuke dorpjes of accommodaties op het eiland, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren.

Hoe is het vervoer van en naar het vliegveld en de accommodatie geregeld?

Je wordt op de aankomstdag opgehaald van het vliegveld en naar je accommodatie gebracht en op de laatste dag teruggebracht naar het vliegveld. Dit zijn reisdagen en op deze dagen is er geen therapie.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden, of behoefte aan contact?

Wil je meer informatie over deze therapieweek ontvangen, laat dan hier een bericht achter.