Sarah Hofman

Watertuin 39
3648 GA WILNIS

info@sarahhofman.nl

Ervaringsdeskundig én professioneel

Meer dan 5 jaar ervaring in de begeleiding van codependentie patronen en trauma

Geeft een codependentie training aan professionals

Doet regelmatig intervisie en supervisie met andere codependentie therapeuten

Aangesloten bij een beroepsvereniging

Vergoeding door diverse ziektekostenverzekeraars

Werkt ook met groepen

Sarah Hofman

Authentiek zijn, daarmee overwin je codependentie en creeer je gezonde relaties!

Mensen krachtiger maken in hun relaties tot anderen. Dat is het doel van mijn werk als codependentie therapeut. Ik laat je graag ervaren hoe je na een periode waarin je jezelf bent kwijtgeraakt in relaties, weer terug bij jezelf kunt komen en je eigen gevoelens en behoeftes kunt erkennen en omarmen. Als je authentieker in je relaties kunt gaan staan wordt het vanzelfsprekender om gelijkwaardige en gezonde relaties aan te trekken, die echt bij jou passen. 

Na het doorbreken van mijn eigen ongezonde relatiepatronen heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van cliënten die ook worstelen met de thematiek waar ik zelf destijds zo mee worstelde, zoals relatieverslaving, co-dependentie, verlatingsangst, bindingsangst en andere thema’s van onveilige hechting.

In mijn praktijk voor Integratieve Psychotherapie werk ik met datgene wat mij heeft geholpen tijdens mijn proces in het doorbreken van mijn patronen. Ik maak gebruik van methodieken als: 

  • Inner Child Therapy
  • EMDR
  • Werken met persoonlijkheidsdelen (Voice Dialogue)
  • NLP
  • Hypnotherapie. 

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VIV (Vereniging Integrale Vitaliteitkunde) en koepelorganisatie RBCZ. Veel verzekeraars vergoeden mijn sessies geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket (alternatieve geneeswijzen).

Je kunt bij mij terecht voor

  • Individuele therapie: Losse sessies van een uur of dubbele sessies van twee uur in mijn praktijk in Wilnis. Uurtarief: 120 euro per uur. Intake is vrijblijvend maar niet gratis (uurtarief).
  • VIP-traject: Een intensief traject op maat van 6 sessies in mijn praktijk, waarbij je na elke sessie een reflectieverslagje schrijft, je me tussen de sessies door mag mailen over alles waar je tegenaan loopt en je huiswerkopdrachten krijgt. Voordeel is dat je proces sneller en dieper kan gaan.  VIP-traject: 1995 euro. Intake voor dit traject is exclusief de 6 sessies en is gratis en vrijblijvend.

Dit zijn de ervaringen van mensen die je voor gingen.

Is mijn praktijk te ver weg en wil je liever op je eigen tempo en in je eigen omgeving werken aan het doorbreken van je patronen, kun je mijn online training “Doorbreek je Codependentie Patronen”  volgen, die ik in samenwerking met InBalansOnline heb samengesteld.

8 + 13 =