MISSIE DE CODEPENDENTIE THERAPEUT

“Vanuit ervaringsdeskundigheid en professionaliteit begeleiden we graag zo veel mogelijk mensen die worstelen met ongezonde relatiepatronen. We begeleiden je ieder op onze eigen manier in het doorbreken van de patronen, zodat je uiteindelijk gezonde relaties kunt aangaan. “

De therapeuten

Marie Louise Busscher

MARIE-LOUISE BUSSCHER

Arnhem

Ik ben ervan overtuigd dat jouw beste versie van jezelf en jouw hart weten welke weg je zou willen bewandelen in dit leven. Hoe je kompas is ingesteld is iets wat je hebt meegekregen. Met je genen, je opvoeding en jouw omgeving heb je je eigen landkaart gemaakt. Soms is de basis daarvan aanleiding om vast te lopen in die weg die je hart zou willen volgen ...

Anne Stam

ANNE STAM

Amsterdam, Antwerpen, Gent

Mijn naam is Anne Stam en ik gun het jou om te leren lief te zijn voor jezelf. Ik ben een ervaringsdeskundige psychosociaal therapeut. Mezelf wegcijferen om te zorgen dat het goed gaat met anderen heb ik van kleins af aan gedaan. Ik heb er ook mijn kracht in gezien en heb er mijn werk van gemaakt als psychosociale hulpverlener.

Suzanne den Hollander

suzanne den hollander

Weesp

Ik ben Suzanne, erkend integratief therapeut en hypnotherapeut. Ik heb mij gespecialiseerd in het verbeteren van relaties: relaties met anderen, maar ook de relatie met jezelf. Ik ga op zoek naar het verhaal achter de vraag. Vanuit mijn achtergrond als kunsthistorica ben ik gewend om vanuit verschillende perspectieven te kijken. In mijn werk ben ik betrokken en doelgericht. Ik kijk naar wat jij wilt veranderen.

Sarah Hofman De Codependentie Therapeut

SARAH HOFMAN

Zandvoort en Samos

Mensen krachtiger maken in hun relaties tot anderen. Dat is het doel van mijn werk als codependentie therapeut. Ik laat je graag ervaren hoe je na een periode waarin je jezelf bent kwijtgeraakt in relaties, weer terug bij jezelf kunt komen en je eigen gevoelens en behoeftes kunt erkennen en omarmen. Als je authentieker in je relaties kunt gaan staan ...

Sarah in de media

MannenBrein - de podcast

PODCAST MANNENBREIN

In deze aflevering van de podcast MannenBrein van Mathijs Dingjan gaat Mathijs in gesprek met Sarah Hofman, de Codependentie therapeut over: “Hoe kom je van een liefdesverslaving af?

Beluister en bekijk hier de podcast

Logo libelle

ARTIKEL MET SARAH HOFMAN IN LIBELLE over hechtingsstijlen

In april 2022 verscheen onderstaand artikel in Libelle, waarvoor Sarah Hofman is geïnterviewd over hechting en de verschillende hechtingsstijlen die je kunt hebben.

Lees het artikel: Goed gehecht is beter

Sarah Hofman in Linda.nl

INTERVIEW MET SARAH HOFMAN OP LINDA.NL over ongezonde relaties

Op 27 maart 2022 verscheen onderstaand artikel op LINDA.NL, waarin Sarah Hofman is geïnterviewd over ongezonde relaties en waarom vrouwen soms vallen voor ‘slechte’ types.

Lees het artikel: De (on)gezonde relatie: waarom vrouwen soms vallen voor ‘slechte’ types

Interview met Sarah Hofman in Psychologies Magazine

ARTIKEL IN “HET LAATSTE NIEUWS” over Limerence met Sarah Hofman

Op 12 februari 2022 verscheen de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws, waarin Sarah Hofman als expert geïnterviewd wordt over “limerence”, of zoals zij dat zelf noemt: een obsessionele liefdesrelatie en liefdesverslaving.

Lees het artikel: Als alles moet wijken voor die ene andere

Interview met Sarah Hofman in Psychologies Magazine

ARTIKEL IN  MAGAZINE “PSYCHOLOGIES” OVER CODEPENDENTIE met Sarah Hofman

Voor het oktober/november nummer van het Vlaamse magazine Psychologies is Sarah Hofman geïnterviewd over codependentie.

Lees het artikel: Het drama van codependentie

Interview met Sarah voor het magazine De Verwondering van KRO-NCRV

ARTIKEL IN MAGAZINE “DE VERWONDERING” VAN KRO-NCRV OVER JE INNERLIJKE KIND met Sarah Hofman

Voor het magazine De Verwondering van KRO-NCRV is Sarah Hofman geïnterviewd over het werken met het innerlijke kind.

Lees het artikel: Ontmoet je innerlijke kind en word gelukkiger

Interview Carla Ketelaar met Sarah Hofman

ARTIKEL IN MAGAZINE “GOED GEVOEL” OVER CODEPENDENTIE met sarah hofman

Voor het augustus nummer van het Vlaamse magazine Goed Gevoel is Sarah Hofman geïnterviewd over codependentie.

Lees het artikel: Getekend door de liefde

Interview Carla Ketelaar met Sarah Hofman

PODCAST LAATSTE LIEFDE

In deze aflevering van de Laatste Liefde podcast van Carla Ketelaar gaat Carla in gesprek met Sarah Hofman, de Codependentie therapeut. 

Beluister hier de podcast

PODCAST MAKE LOVE WORK

Dwight Gefferie en Mariëtte Ruggenberg interviewen in hun Make Love Work Podcast Sarah Hofman, integratief psychotherapeut, gespecialiseerd in relatieverslaving, codependentie, verlatingsangst en bindingsangst. In deze aflevering ‘Verslaafd aan liefde’ vertelt Sarah Hofman dat zij een jarenlange toxische relatie heeft gehad met een getrouwde man. En hoe dat er uiteindelijk toe leidde dat ze een eigen vorm van therapie ontwikkelde, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van wijsheid in de liefde. Het is een gesprek met veel verrassende en mooie inzichten over onszelf en onze omgeving.

Beluister via Spotify

ARTIKEL IN KNACK OVER RELATIEVERSLAVING MET SARAH HOFMAN

Stefanie van den Broeck publiceerde een artikel over relatieverslaving in het Belgische magazine Knack, inclusief een deel van het interview met Sarah Hofman, therapeute en expert op het gebied van relatieverslaving en codependentie.

Lees het artikel: Geef me een shot liefde, nu!

INTERVIEW MET SARAH HOFMAN IN MIJN GEZONDHEIDSGIDS OVER RELATIEVERSLAVING

Sarah Hofman gaf een interview aan Mijn Gezondheidsgids over relatieverslaving. Lees hier het artikel waarin Sarah antwoord geeft op 8 vragen over relatieverslaving.

Lees het artikel: 8 vragen over relatieverslaving

SARAH HOFMAN OVER HAAR EIGEN RELATIEVERSLAVING

Sarah Hofman vertelt in de Libelle over haar eigen relatieverslaving met een getrouwde man, waar ze niet los van kon komen. De oorsprong van haar werk als ervaringsdeskundige therapeut, waarin ze zich specialiseerde in relatieverslaving en codependentie. Haar eigen ervaringen in het doorbreken van ongezonde relatiepatronen en het creëren van gezonde relaties zijn een belangrijk onderdeel van de therapie.

Lees: “Ik heb vijf jaar geworsteld om van hem los te komen.”

ARTIKEL IN WOMAN’S HEALTH MAGAZINE

Journalist Maud Beucker Andreae interviewde Sarah Hofman over relatieverslaving en co-dependentie voor een artikel in het Women’s Health Magazine: “Altijd Verliefd; Wat als je verslaafd bent aan de Liefde?”

Lees het artikel: Wat als je verslaafd bent aan de Liefde?

SARAH HOFMAN OVER LIEFDESVERSLAVING BIJ BNN

Sarah Hofman was samen met haar cliënt Daisy te gast in BNN’s programma Spuiten & Slikken, waarin zij vertellen over wat liefdesverslaving inhoudt en dat liefdesverslaving vergelijkbaar is met een andere verslaving.

Bekijk de aflevering

SARAH HOFMAN OVER RELATIEVERSLAVING OP RADIO 1

In deze uitzending van het radioprogramma Lust op Radio 1 vertelt Sarah Hofman meer over: Wat is relatieverslaving?

Beluister het fragment

VOLKSKRANT MAGAZINE LIEFDESVERSLAVING, INTERVIEW MET SARAH HOFMAN

In Volkskrant Magazine staat een artikel over liefdesverslaving inclusief een interview met Sarah Hofman en andere deskundigen over deze liefdesverslaving en hoe je jezelf kunt verliezen als liefde een obsessie wordt.

Lees het artikel: Te veel liefde voor de liefde

Regelmatig Gezonde Relatie Reminders ontvangen?

Werken aan gezonde relaties is een 'ongoing' proces. Laat je mailadres achter en ontvang regelmatig inhoudelijke artikelen met tips, nieuws over trainingen, workshops en retreats voor gezonde relaties.