Doorbreek je Codependentie Patronen Online training

Emotiedagboek

ik hou van mij

Ben je geneigd om je aan te passen aan de behoeftes en gevoelens van anderen? Vind je het lastig om goed naar jezelf en jouw eigen gevoelens en behoeftes te luisteren en daarvoor te blijven staan?

Verlang je naar meer liefde voor jezelf en daarmee vanzelfsprekend ook een gezondere verbinding met anderen?

Het emotiedagboek “Ik hou van mij” met schrijfopdrachten helpt jou bij het verdiepen van de innerlijke band met jezelf, zodat je meer liefde voor jezelf kunt creëren!

Het Emotiedagboek is een mooi vormgegeven dagboek, een hulpmiddel met tools om te schrijven naar heling en een blijvende liefdevolle relatie met jezelf. Het helpt je om je gevoelens te leren kennen, ernaar te handelen en oude pijn te verwerken.

Ik heb in mijn praktijk gemerkt dat cliënten die tijdens hun traject de schrijfopdrachten met aandacht en liefde uitvoeren, de mooiste resultaten behalen en de grootste emotionele ontwikkeling tot stand brengen.

Het bijhouden van een emotiedagboek geeft inzicht in wat er werkelijk van binnen speelt en welke patronen er in het dagelijks leven herhaald blijven worden. Ook het schrijven met je innerlijke kind of je innerlijke criticus geeft veel inzicht in patronen en is helpend bij het doorbreken daarvan.

Omdat het met aandacht uitvoeren van deze schrijfopdrachten zo helpend en helend is, besloot ik om deze opdrachten te bundelen in dit Emotiedagboek. Ik heb altijd gehouden van mooie boekjes om in te schrijven en vind het heel leuk dat ik dit hulpmiddel nu op deze manier kan aanbieden, zodat dit ook jou kan helpen in jouw proces.

Bestel nu jouw emotiedagboek via onderstaande button en schrijf dagelijks voor een beter contact met jezelf!

 

Luisteren naar je lichaam

Prijs € 39,95

Productspecificaties

  • Ongedateerd
  • Hardcover omslag
  • Dagoverzicht voor 12 weken
  • Notitiepagina’s
  • Afmeting: 148 x 210 mm
  • 240 pagina’s
  • Leeslint

ERVARINGEN MET DE SCHRIJFOEFENINGEN: