Online training doorbreek codependentie

Jaarprogramma

Jaarprogramma voor Gezonde Relaties

Wordt dit het jaar waarin jij je ongezonde relatiepatronen voor eens
en altijd gaat doorbreken?

Doorbreek je ongezonde relatiepatronen en creëer een leven met liefde en verbinding! Welkom bij het transformerende jaarprogramma voor gezonde relaties: Een jaar lang bouwen aan een gezonde relatie met jezelf en anderen.

Dit programma is jouw sleutel tot het creëren van duurzaam gezonde relaties. Gedurende een heel jaar word je therapeutisch begeleid door Sarah, zowel in persoonlijke sessies als in een online training, je krijgt het hele jaar door ondersteuning per mail tijdens moeilijke momenten en je kunt sparren in de online community met gelijkgestemde individuen die ook streven naar gezonde en vervullende relaties…

Wat zijn ongezonde relatiepatronen?

Z

Voel je je vaak verdrietig, eenzaam of angstig in relaties doordat je je niet begrepen of voldoende gezien voelt?

Z

Zijn jouw partners vaak emotioneel niet beschikbaar of heb je zelf moeite je emotioneel open te stellen?

Z

Speelt bindingsangst en verlatingsangst vaak een rol in jouw relaties?

Z

Geef jij heel veel en krijg je maar weinig terug?

Z

Voelen je relaties vaker ongelijkwaardig?

Z

Maak je jouw gevoelens en behoeftes ondergeschikt aan de behoeftes en gevoelens van een ander?

Z

Vind je emotioneel beschikbare partners saai en niet aantrekkelijk genoeg?

Z

Ben je geneigd om voor anderen te zorgen en een vader/moederrol op je te nemen?

Z

Verlies je jezelf vaak in relaties, waardoor het je na een breuk veel tijd en moeite kost om weer jezelf te worden?

Z

Vind je het moeilijk om partners waarvan je weet dat ze niet goed voor je zijn, los te laten?

Z

Heb jij al veel aan jezelf gewerkt, maar zit je nog steeds vast in ongezonde relatiepatronen die ervoor zorgen dat jij niet de liefde krijgt die je verlangt?

Codependentie Patronen
Codependentie Patronen

waar verlang je naar?

Z

Stel je eens voor dat je in plaats daarvan nu eindelijk eens een duurzame, gezonde en gelijkwaardige relatie aan kunt gaan zonder veel drama en gedoe?

Z

Hoe fijn zou het zijn als je ontspannen en open in relaties kunt zijn zonder dat je op je tenen hoeft te lopen of je moet aanpassen om de ander niet kwijt te raken?

Z

Dat je niet meer zo je best hoeft te doen om harmonie en vrede te bewaren?

Z

Zou je gezonde grenzen willen stellen in werksituaties, in vriendschappen of met familie?

Z

Ben je op zoek naar liefde, vriendschap en samenzijn, zonder dat dit heel veel energie en spanning kost?

Z

Wil je gewoon zijn wie je bent met al je gevoelens en behoeftes, zonder daar een oordeel over te hebben?

Z

Zou je jezelf vrij en authentiek willen leren uiten, zonder dat angst je belemmert om dit te doen?

Z

Wil je van jezelf houden zoals je ook van anderen kunt houden?

Z

Zou je verbinding en liefde willen ervaren op een dieper niveau, zonder dat je daarvoor zo hard je best hoeft te doen?

Dan is dit jaarprogramma voor jou!

Want na het volgen van dit jaarprogramma
voor gezonde relaties…

Z

Heb jij je zelfliefde vergroot.

Z
Kun jij gezonde grenzen stellen.
Z

Hoef je niet meer zo je best te doen in relaties.

Z

Heb je meer compassie voor jezelf en jouw verleden.

Z

Kun je veel meer zijn wie je echt bent, zonder een masker op te hoeven zetten of jezelf aan te passen.

Z

Laat jij je authentieke gevoelens meer toe waardoor je een duidelijk innerlijk kompas krijgt.

Z

Kun je je innerlijke kind helpen als dat in oude pijn geraakt wordt.

Z

Kun jij je ongezonde relatiepatronen duurzaam doorbreken.

Z

Weet jij hoe je gezonde relaties kunt creëren.

Z

Ervaar jij meer liefde, verbinding en rust in je leven.

Wat ga je doen?

In dit volledige programma van een jaar ga je vanuit verschillende invalshoeken werken aan je proces van ongezonde relatiepatronen doorbreken en gezonde relaties creëren.

Je volgt de online training Doorbreek je codependentie patronen en ondergaat daarnaast 12 uur therapie van Sarah op maat. Dit kan in mijn praktijk in Zandvoort, maar eventueel ook gedeeltelijk tijdens een ontspannen vakantie op het Griekse Samos. In de besloten online community voor gezonde relaties kun je met  andere deelnemers sparren over waar je tegen aan loopt.

Je houdt dagelijks een emotiedagboek bij en werkt door middel van schrijfopdrachten in het emotiedagboek “Ik hou van mij” aan meer zelfliefde. Ook kun je het hele jaar door ondersteuning ontvangen via mailcontact.

Ik heb gemerkt dat je je patronen duurzaam kunt doorbreken als je vanuit meerdere invalshoeken aan je thema’s werkt. Ik weet uit ervaring dat therapeutische sessies, gecombineerd met psycho-educatie, innerlijk werk door schrijfopdrachten en het delen met anderen die door een vergelijkbaar proces gaan, ervoor zal zorgen dat je je relatiepatronen duurzaam kunt doorbreken en je in staat zult zijn fijne, liefdevolle en gezonde relaties te creëren. Dat is mijn missie en dat gun ik natuurlijk iedereen!

Je kan gedurende het gehele traject vragen stellen of onzekerheden met mij delen per mail of in de online community. Zo blijf je niet vastzitten in je hoofd en in je patronen. Je hoeft dit niet alleen te doen!

Wat krijg je tijdens het jaarprogramma voor
Gezonde Relaties?

Z

12 uur therapie van Sarah in Zandvoort, op Samos of online, of een combinatie daarvan in overleg mogelijk.

Z

Online training “Doorbreek je Codependentie patronen”: Op je eigen tempo werken aan het doorbreken van je  patronen met behulp van een online en gedeeltelijk offline leeromgeving.

Het programma bestaat uit 10 hoofdstukken met animaties, oefeningen, opdrachten, visualisaties, meditaties, coach momenten, inspirerende filmpjes,  boekentips en een online community.

Z

Je ontvangt het emotiedagboek “Ik hou van mij” met schrijfoefeningen voor het dagelijks schrijven naar meer zelfliefde

Z

Deelname aan de besloten online community voor gezonde relaties waarin jij als deelnemer online op een veilige manier met andere deelnemers kunt sparren en elkaar kunt inspireren en steunen tijdens het proces.

Z

Je mag Sarah het hele jaar mailen over alles waar je tijdens het traject in je proces tegenaan loopt. Ze reageert binnen twee werkdagen op je mail.

Z

Verblijf van 8 dagen in een appartement in Pythagorion, inclusief transfer van en naar het vliegveld op Samos, indien je voor therapie op Samos kiest.

Jouw investering en aanmelden:

De investering voor dit jaarprogramma is 5 termijnen van € 999,40
Bij betaling in één keer, ontvang je een korting van € 300,- en is de totale investering € 4697,-
Wil jij je aanmelden voor dit Jaarprogramma? Klik op onderstaande button en vul het aanmeldformulier in:

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

INhoud JAARPROGRAMMA

Aanpassing

Aanpassing, afhankelijkheid en een te groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn veel voorkomende patronen van codependentie. Je gaat leren hoe je deze patronen kunt doorbreken.

Hechtingsstijlen

Onveilige hechtingsstijlen zorgen ervoor dat je bindingsangst of verlatingsangst ervaart en zijn een gevolg van onveilige hechting met eerdere hechtingsfiguren. We gaan het hechtingstrauma verwerken zodat je kunt leren veilig te hechten. 

Innerlijke criticus

De innerlijke criticus zorgt er vaak voor dat je je patronen blijft herhalen. Je gaat leren hoe je de boodschap van je innerlijke criticus (de stem uit je verleden) los kunt laten, zodat je een grotere zelfwaardering en meer zelfliefde kunt ontwikkelen.

Overlevingsstrategieën

De overlevingsstrategieën die je in je jeugd hebt aangeleerd houden je patronen in stand. Je gaat ervaren wie je echt bent, zonder deze strategieen. zodat je authentiek kunt zijn, waardoor het leven en jezelf zijn in relaties een stuk eenvoudiger wordt.

Schuld en schaamte

Toxische schuld en schaamte doorbreken is een belangrijk onderdeel in het proces. Zolang je doet wat je vanuit schuld- of schaamtegevoelens geneigd bent te doen, ben je niet vrij om volledig jezelf te zijn en kun je geen liefde voor jezelf ervaren, waarmee je codependentie in stand houdt. 

Innerlijke kind

Je innerlijke kind speelt vaak een grote rol  in jouw huidige relaties. Als je van je innerlijke kind kunt (leren) houden en als je hem of haar kunt koesteren kun je oude pijn verwerken, kunnen verlangens en behoeftes weer ruimte krijgen, kun je het geven wat het nodig heeft. Zo kun je je innerlijke kind helpen helen.

Behoeftes

Vaak zijn door codependentie patronen behoeftes en gevoelens naar de achtergrond verdwenen ten behoeve van een belangrijke ander.  Je gaat weer in contact komen met je lichaam. je gevoelens en je behoeftes. Zo kun je je innerlijke kind beter helpen en kun je het geven wat het nodig heeft.

Parentificatie

Heb jij als kind een ouderrol vervult? Kon jij ongestoord kind zijn, zonder dat er te veel van je werd verwacht? Verstrikkingen en rolverwisselingen met ouders en/of liefdespartners gaan we ontrafelen, zodat je de juiste plek weer kunt innemen in je gezin van herkomst.

Trauma

Codependentie is een reactie op (hechtings)trauma. Traumaverwerking is het belangrijkste onderdeel van codependentie doorbreken. We doen dit onder andere door inner child therapy, EMDR sessies of andere interventies die voor jou werken. 

Hechting

Veilig hechten kun je leren! Je gaat leren hoe je veilig kunt zijn bij jezelf, hoe je een fijne relatie kunt krijgen en hebben met jezelf, je gevoelens en behoeftes. Daardoor ga je vanzelfsprekend ook fijne en liefdevolle relaties met anderen ontwikkelen.

Dit programma is voor jou als je:

Z

Dit jaar voor eens en altijd je ongezonde relatiepatronen wilt doorbreken.

Z

Je op meerdere fronten wilt werken aan je proces, zowel individueel als in groepsverband, online en offline.

Z

Je al vaker hulp hebt gezocht maar je je nooit echt goed begrepen voelde met jouw thema’s, of als er alleen rationeel met je over je problematiek is gesproken en het emotionele stuk onvoldoende behandeld werd.

Z

Je eraan toe bent om diepgaand te werken aan de onderliggende trauma’s die je patronen in stand houden.

Z

Je het fijn vindt met andere deelnemers te sparren, die ook met dit proces bezig zijn en elkaar wilt steunen en inspireren in het proces van het creëren van gezonde relaties.

Z

Je er klaar voor bent om een jaar lang te investeren in jezelf, jezelf de aandacht te geven die je nodig hebt en er nu eindelijk écht werk van te maken.

Codependentie Patronen
Codependentie Patronen

Dit programma is niet voor jou als je:

Q

Geen verantwoordelijkheid wil nemen om je patronen te doorbreken en liever blijft wachten tot de prins(es) op het witte paard je komt redden…

Q

Je denkt dat je gewoon pech hebt of dat het aan jou ligt dat je steeds in ongezonde relatiepatronen terechtkomt en dat nog beter je best doen je wel zal helpen gezondere relaties te creëren…

Q

Je liever de ander de schuld geeft van jouw ongeluk in relaties en niet wil kijken naar de onderliggende pijn en oorzaak van de patronen waar je in vast zit…

Q

Niet in de gelegenheid bent om tijd te investeren in een intensief jaarprogramma die jou in staat zal stellen diepgaande veranderingen in je relaties aan te brengen…

Starten met het jaarprogramma

Je kunt op ieder moment instappen, jouw start van het jaarprogramma start op jouw moment van aanmelding en eindigt een jaar later op deze datum. De verdeling van de uren therapie is op maat, wat betekent dat jij zelf je behoefte in duur van de sessies en de frequentie van de afspraken mag aangeven. Je kunt bij aanmelding meteen starten met de online training, die je op je eigen tempo volgt.

Online training Doorbreek je Codependentie Patronen

Met wie ga je werken?

WAT WIL JE NOG WETEN?

Sarah Hofman is een ervaringsdeskundige therapeut die vanaf 2007 ervaring heeft met het begeleiden van mensen die met ongezonde relatiepatronen worstelen. Ze heeft inmiddels honderden mensen begeleid naar een gezonde relatie met zichzelf en anderen.

Het is haar missie mensen te helpen ongezonde patronen te doorbreken, trauma’s te verwerken en meer zelfliefde te ervaren, waardoor je gezondere relaties gaat creëren.

Sarah verwelkomt je graag in dit complete jaarprogramma.

Wil je eerst even met Sarah overleggen of dit Jaarprogramma iets voor jou is, neem dan contact met haar op. Klik op onderstaande button om Sarah te mailen voor het maken van een telefonische afspraak:

Meest gestelde vragen

WAT WIL JE NOG WETEN?

Wanneer kan ik starten met het jaarprogramma?

Je kunt op ieder moment in het jaar starten met het jaarprogramma. Jouw jaar begint op jouw eigen moment van aanmelding en eindigt een jaar later op dezelfde datum. Andere deelnemers zijn dus tegelijk, eerder of later dan jou begonnen maar dat maakt niet uit. Iedereen is ergens anders in zijn/haar proces en die diversiteit maakt het juist mogelijk dat we elkaar goed kunnen ondersteunen op veel verschillende manieren en niveaus.

Hoeveel tijd kost het me om het programma te volgen?

De online/offline training van 10 hoofdstukken volg je in je eigen tempo. Je kunt het als je snel bent al in 10 weken afronden maar het is aan te raden om je tijd te nemen om alles echt goed en diepgaand te laten bezinken. Je kunt er maximaal een jaar over doen. De therapiesessies zijn in totaal 12 uur, te verspreiden over het jaar. Hoeveel tijd je aan de online community besteed, bepaal je zelf naar eigen behoefte. Je houdt dagelijks je emotiedagboek bij, maar ook hier kun je gerust eens een of meer dagen overslaan. Besef dat verantwoordelijkheid nemen voor en gericht werken aan je proces bepaalt hoeveel je uit dit programma haalt, maar dat loslaten, laten bezinken en alles integreren ook een heel belangrijk onderdeel is van herstel. Zoek hierin een goede balans!

Kan ik ook dubbele therapiesessies boeken?

Als je wat dieper wilt werken in een therapeutische sessie of als het praktischer is omdat je op afstand woont van de therapie praktijk, is het ook mogelijk om dubbele sessies te boeken. Je kunt je 12 uur therapie, dus ook verdelen in 6 sessies van 2 uur, of wisselende duur van de sessies naar je behoefte op dat moment. Dit kun je met Sarah bespreken en inplannen.

Als ik meer therapie nodig heb, kan ik dat dan krijgen?

Als blijkt dat naast dit complete programma er toch nog meer individuele aandacht nodig is, is het mogelijk om meer therapiesessies te boeken, tegen uurtarief.

Kan ik in termijnen betalen?
Je kunt in 5 termijnen van 999,40 betalen. Dit kun je aangeven op het moment van aanmelding.
Is het programma ook geschikt als ik mijn patronen in andere relaties dan liefdesrelaties wil doorbreken?

Jazeker. Codependentie en ongezonde relatiepatronen kunnen in allerlei soorten relaties voorkomen. In werksituaties met leidinggevenden of collega’s, als ondernemer met samenwerkingsrelaties, in vriendschappen of familierelaties.
Het programma is erop gericht om patronen in welke relatie dan ook te doorbreken.

Ik heb een persoonlijk ontwikkelingsbudget van mijn werkgever. Kan ik dit inzetten voor dit jaarprogramma?

Het is mogelijk een zakelijke offerte aan te vragen die je kunt voorleggen aan je werkgever, omdat dit programma ook geschikt is voor het creëren van gezonde werkrelaties. Stuur me een persoonlijke mail als je dit wilt.

Staat je vraag er niet bij?

Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen, of wil je telefonisch en vrijblijvend met Sarah overleggen of dit Jaarprogramma bij jou past? Neem dan gerust contact met haar op.