Richtlijnen praktijk i.v.m. coronavirus

Laatste update: dinsdag 31 maart 2020, 20.00 uur

In verband met de maatregelen, die zijn afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus in Nederland in te dammen, licht ik jullie graag toe welke richtlijnen er op dit moment gelden in mijn praktijk. Jouw en mijn gezondheid staat uiteraard voorop en de richtlijnen zijn bedoeld om sociale contacten te minimaliseren en de kans op eventuele overdracht van het virus daarmee te voorkomen. Om die reden heb ik besloten om in ieder geval tot 28 april a.s. geen live sessies in mijn praktijk te hebben. Wel kunnen we telefonisch of met een video gesprek onze afspraak door laten gaan. 

Hieronder vind je de veelgestelde vragen en antwoorden over de huidige situatie en genomen maatregelen in mijn praktijk:

Veelgestelde vragen en antwoorden:

Kan onze geplande afspraak voor een therapiesessie nog doorgaan?

De afspraken kunnen doorgaan, mits we dit op een andere manier kunnen organiseren. Ik kan je bellen of via een videogesprek begeleiden. Ik ga daarbij uit van een sessie van een uur. De kosten blijven gelijk aan een normale sessie van een uur in mijn praktijk. Werken met trauma zoals in een EMDR sessie zullen we dan uitstellen totdat het weer mogelijk is om de afspraken in mijn praktijk door te laten gaan.

Kan ik ook een online training volgen in plaats van een therapie-traject in jouw praktijk?

Per 1 april 2020 staat de online training “Codependentie doorbreken” online, zodat je op deze manier thuis op een intensieve manier aan de slag kunt met het doorbreken van je ongezonde relatie patronen. In de training volg je een programma met animaties, coachmomenten, visualisaties en oefeningen.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Aarzel niet om bij vragen contact met me op te nemen.