Relatieverslaving homepage

LEES HIER DE CORONARICHTLIJNEN IN MIJN PRAKTIJK >>


 

[title size=”1″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

Relatieverslaving

[/title][fusion_text]“Ik voel me onzeker, ondergewaardeerd en afgewezen in mijn relatie, toch kan ik niet van mijn partner loskomen. Ik voel nog steeds veel liefde en aantrekkingskracht…”

Herkenbaar? Veel mensen zitten vast in relaties waarin ze niet krijgen wat ze nodig hebben. Waarbij ze het gevoel hebben dat als zij zichzelf maar aanpassen, als zij meer van zichzelf geven, de partner wel zal veranderen. Met als gevolg dat ze zichzelf steeds meer verliezen in hun relatie en hun eigenwaarde steeds lager wordt…

Wat is Relatieverslaving? 

Relatieverslaving is het vastzitten in een liefdesrelatie, waarvan je weet dat deze ongelijkwaardig en ongezond voor je is. Maar waarvan je emotioneel niet los kunt komen, omdat je wilt blijven geloven in de romantische illusie.  Je hoopt dat de ander wel zRelatieverslavingal veranderen als jij maar beter je best doet. Je raakt hierdoor letterlijk verslaafd aan de ander. De relatie wordt een obsessie en andere belangrijke dingen in je leven, zoals werk, vriendschappen en hobby’s, verdwijnen naar de achtergrond. Als je probeert te stoppen, krijg je last van ontwenningsverschijnselen. Het verdriet of gemis van de ander lijkt niet over te gaan. Je bent zo afhankelijk van je partner geworden, dat je in een relatieverslaving bent terechtgekomen.

Wil je weten of jij relatieverslaafd of liefdesverslaafd bent of dat je relatie in de richting van een relatieverslaving of liefdesverslaving gaat, doe dan de relatieverslavingstest.

Wat is codependentie?[/fusion_text][testimonials design=”” backgroundcolor=”” textcolor=”” random=”” class=”” id=””]

[/testimonials]