Wouter Klijn

Meester Cornelisstraat 80 rood
2023 DK Haarlem
Nederland

+31 (0)6 53 26 70 70

info@wouterklijn.nl

Ervaringsdeskundig én professioneel

Doet regelmatig intervisie en supervisie met andere codependentie therapeuten

Aangesloten bij een beroepsvereniging

Vergoeding door diverse ziektekostenverzekeraars

Werkt ook met groepen

Wouter Klijn

Wil jij meer vanuit eigen kracht leven?

Ik werk als trainer-coach en ben PRI-therapeut in opleiding.  Je kunt bij mij terecht voor de diverse hulpvragen die je tegen kunt komen in het leven. Koers je aan op een relatiebreuk en wil je in verbinding uit elkaar gaan? Of zoek je hulp bij problemen met of van je puberende kinderen? Mijn deur staat voor je open. Daarnaast geef ik training en coaching aan teams binnen bedrijven. Dit alles doe ik vanuit het gedachtegoed uit de boeken van Ingeborg Bosch: Past Reality Integration.

Kernwoord
Mijn belangrijkste kwaliteiten? Volgens mijn cliënten luister ik goed en voel ik mee met de cliënt. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn cliënt en zijn verhaal. Daarbij leef ik me in mijn cliënt in, zonder een oordeel te hebben over de cliënt. Ik ben rustig van stem en gedrag en geef vertrouwen. Ik bekijk situaties met een frisse blik en heb heldere ideeën. Cliënten ervaren mij als stabiel en met een krachtige aanwezigheid en mannelijke energie. Ook ben ik initiatiefrijk en kan ik waar nodig ook confronteren.

Werkwijze
PRI, Past Reality Integration, is een methode waarmee je jezelf kunt bevrijden uit gedragspatronen waar je in vastzit, en hun bijbehorende emoties. Je leert de methode met mijn hulp zelf toepassen. De praktische en effectieve instrumenten werken met bewustzijnsontwikkeling, gevoel én gedrag. Je hebt alle drie deze componenten (bewustzijn, gevoel én gedrag) nodig om daadwerkelijk én van binnenuit verandering in je leven aan te brengen. Als je eenmaal weet hoe je de PRI-instrumenten moet toepassen, kun je deze de rest van je leven inzetten als je ze nodig hebt. Daarmee kom je steeds weer een stapje dichter bij jezelf, bij hoe jij je leven vorm wilt geven. En je durft ernaar te handelen, in verbinding met je omgeving.

Als coach en therapeut werk ik vanuit rust, stevigheid en aansluiting. Met mijn frisse blik en doenersmentaliteit help ik je in jouw tempo je eigen kracht te vinden. Gelijkwaardigheid en zonder oordeel zijn, staan daarbij voor mij centraal.

8 + 11 =