Monique Evers

Kielmeen 15
3844 KC Harderwijk
Nederland

Westerstraat 158-1
1015 MP Amsterdam
Nederland

06 53 63 11 82

monique@femcompany.nl

Ervaringsdeskundig én professioneel

Heeft een codependentie training gevolgd

Doet regelmatig intervisie en supervisie met andere codependentie therapeuten

Aangesloten bij een beroepsvereniging

Werkt ook met groepen

Monique Evers

Coach en therapeut op het gebied van liefdes- en werkrelaties

Je bent welkom bij mij met allerlei vragen op het gebied van liefdes- en werkrelaties. Ik ben een ervaringsdeskundige coach en therapeut, waarbij ik me heb gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen. De vorm van begeleiding is toegankelijk, diepgaand en praktisch,  waarbij ik je met compassie zal uitdagen je grenzen te verleggen.

Uitgangspunt is om jou te helpen op een manier die bij jou past en gezond voor je is.

Loop jij wel eens vast in relaties (werk en/of privé) waarin je eigenlijk al voelt dat iets je hierin niet zint en blijf je er dan toch mee doorgaan? Gewoon omdat je niet weet hoe het anders zou kunnen of omdat je het niet durft? Kost dit je veel energie? Wellicht dat ik je dan kan helpen.

Mijn naam is Monique Evers. Al van jongs af aan heb ik oog voor wat mensen beweegt en mijn intuïtie ontwikkeld. Een fijne kwaliteit waar ik veel aan heb. Zeker in mijn professionele loopbaan waar ik veel werk met persoonlijke- en zakelijke veranderprocessen. Met behulp van gerichte opleidingen en ervaringen op zowel persoonlijk als professioneel vlak, heb ik veel kennis hierover opgedaan.  Al jaren is het mijn passie om anderen te ondersteunen in hun ontwikkeling naar meer authenticiteit, zelfverzekerdheid en het maken van gezonde keuzes in zowel persoonlijke- als zakelijke doelstellingen en interesses.

Dit doe ik aan de hand van allerlei methodieken, waarbij het belangrijkste voor mij is om aan te sluiten bij wat bij jou past, ieder mens is tenslotte uniek. Ik doe het praktisch en op een tempo wat bij jou past. Waarbij ik je wel zal uitdagen om stap voor stap voor jou nieuwe wegen te bewandelen.

Neem contact op met Monique

6 + 12 =