Profielfoto Marie-Louise Busscher

Marie-Louise Busscher

Bovenover 37
6812 AT Arnhem
Nederland

06 10 80 53 30

info@hartenweg.nl

Ervaringsdeskundig én professioneel

Heeft een codependentie training gevolgd

Doet regelmatig intervisie en supervisie met andere codependentie therapeuten

Aangesloten bij een beroepsvereniging

Marie-Louise Busscher

Coaching en Counseling Praktijk Hartenweg

Ik ben ervan overtuigd dat jij in je hart weet welke weg je zou willen bewandelen in dit leven. Hoe je kompas is ingesteld is iets wat je hebt meegekregen. Met je genen, je opvoeding en jouw omgeving heb je je eigen landkaart gemaakt.

Soms is de basis daarvan aanleiding om vast te lopen in relaties en lukt het maar niet om liefde te ervaren en gelijkwaardige liefdevolle relaties op te bouwen. 

Naast mijn opleidingen in coaching en counseling, waaronder de specialisatie training “Codependentie” heb ik geleerd dat mijn patronen van parentificatie en codependentie de onderliggende oorzaak waren van mijn eigen zoektocht in relaties. Hoewel ik al jong op zoek ging naar hulp, was die hulp er in de jaren 90 gewoonweg niet.

Gelukkig is de kennis er nu wel; het leed heeft namen gekregen zoals codependentie en relatieverslaving. Het heeft mij persoonlijk heel erg geholpen om te begrijpen wat er gebeurt in relaties maar vooral in mezelf. Het is me gelukt om patronen te doorbreken en te begrijpen welke patronen er in relaties kunnen ontstaan die er over het algemeen voor zorgen dat we in onze overlevingsstrategie een ander tegen komen die op zijn of haar manier net zo aan het overleven is. Door deze processen te begrijpen en jezelf de kans te geven te onderzoeken hoe de liefde ooit bedoeld is, is het echt mogelijk “jezelf te zijn in gezonde relaties”.  Door mijn eigen levenservaring en de kennis die ik heb opgedaan in mijn opleidingen kan ik je de weg wijzen, het pad bewandel je zelf.

Jezelf zijn in gezonde relaties. Of dat nu de relatie met jezelf is, of met de ander.

Als coach help ik je graag om dat te bereiken…

Neem contact op met Marie-Louise

4 + 12 =