Profielfoto Marie-Louise Busscher

Marie-Louise Busscher

Bovenover 37
6812 AT Arnhem
Nederland

06 10 80 53 30

info@hartenweg.nl

Ervaringsdeskundig én professioneel

Heeft een codependentie training gevolgd

Doet regelmatig intervisie en supervisie met andere codependentie therapeuten

Aangesloten bij een beroepsvereniging

Vergoeding door diverse ziektekostenverzekeraars

Marie-Louise Busscher

INTEGRATIEve PSYCHOTHERAPie BIJ Praktijk Hartenweg

Ik ben ervan overtuigd dat jij in je hart weet welke weg je zou willen bewandelen in dit leven. Hoe je kompas is ingesteld, is iets wat je hebt meegekregen. Met je genen, je opvoeding en jouw omgeving heb je je eigen landkaart gemaakt. Soms is de basis daarvan aanleiding om vast te lopen in relaties en lukt het maar niet om liefde te ervaren en gelijkwaardige liefdevolle relaties op te bouwen.

Naast mijn opleiding Integratieve psychotherapie en de specialisatie training “Codependentie” heb ik geleerd dat mijn patronen van parentificatie en codependentie de onderliggende oorzaak waren van mijn eigen zoektocht in relaties.

Het is me gelukt om deze patronen te doorbreken en te begrijpen wat er in relaties gebeurt waardoor we in onze overlevingsstrategie een ander tegen komen die op zijn of haar manier net zo aan het overleven is.

Door deze processen te begrijpen en jezelf de kans te geven te onderzoeken hoe de liefde ooit bedoeld is, is het echt mogelijk “jezelf te zijn in gezonde relaties”. Door mijn eigen levenservaring en professionele kennis kan ik je de weg wijzen, het pad bewandel je zelf.

Jezelf zijn in gezonde relaties. Of dat nu de relatie met jezelf is, of met de ander.

Neem contact op met Marie-Louise

4 + 5 =