Profielfoto Louisa van der Zwet

Louisa van der Zwet

Groenestein 91
2403 JN Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 42 28 19 en 06 11 38 28 53

info@louisavanderzwet.nl

Ervaringsdeskundig én professioneel

Meer dan 5 jaar ervaring in de begeleiding van codependentie patronen en trauma

Doet regelmatig intervisie en supervisie met andere codependentie therapeuten

Aangesloten bij een beroepsvereniging

Louisa van der Zwet

Wie ben ik eigenlijk? En wie ben ik in relatie tot de ander?

Kunnen zijn wie je bent – bij, naast en met andere mensen.

Wees van harte welkom.

Wanneer je als kind het gevoel ‘er te mogen zijn’ niet hebt ervaren, leidt dit vaak tot ‘overleven’ in plaats van ‘leven’. Meestal weet je niet beter en denk je dat het zo hoort. Je hebt je eigen overlevingstechnieken gecreëerd. Deze waren je ooit van dienst, maar nu, in je volwassen leven, staan ze je in de weg. Het goede nieuws is echter dat alle antwoorden en kennis die je nodig hebt om te veranderen, al aanwezig zijn in jou. Graag begeleid ik je als ervaringsdeskundige en therapeut in het proces van bewustwording van inzicht, naar acceptatie tot verandering.

Misschien herken je je in een of meer van de volgende thema’s:

  • bindingsangst
  • verlatingsangst
  • grenzen stellen
  • moeizame communicatie
  • terugkerende patronen in relaties
  • moeizame familieverhoudingen
  • gevoelens van eenzaamheid
  • jeugdtrauma’s
  • bevestiging nodig hebben van anderen
  • zingevingsvragen

Graag wil ik jou een plek geven waar alles, wat in jou leeft, er mag zijn. Ik doe dit vanuit mijn hart met een sterke aarding, zachtheid en een vleugje humor. 

Ik ben onder andere opgeleid als psychosynthese therapeut. Psychosynthese is een praktische en positieve psychologie en wordt ook wel “psychologie met een ziel” genoemd. De grondlegger van psychosynthese is de Italiaanse arts en psychotherapeut Roberto Assagioli (1888-1974). Assagioli was van mening dat persoonlijke groei meer is dan het helen van trauma’s en het ontwikkelen van een gezond ego. Psychosynthese vertrekt weliswaar vanuit de vragen en problemen van mensen, maar heeft daarnaast steeds de mogelijkheden van mensen voor ogen en richt zich op tot het tot bloei komen van de mooie en krachtige kanten van iemands persoonlijkheid. 

Daarnaast heb ik 7 Sjamanistische jaartrainingen bij Petra Giesbergen gevolgd en geef ik sjamanistische healingen. Het is mogelijk om een healing in te passen in het behandeltraject. In een healing gaat het vooral om het zuiveren van het menselijk energiesysteem. Alle ervaringen die je opdoet in je leven worden opgeslagen in je energieveld. En nare of traumatische gebeurtenissen kunnen zorgdragen voor blokkades en verstoringen in je lichaam een geest. Hoe zuiverder je energiesysteem is, hoe beter je kan voelen wie je bent en wat je levensweg is.

Neem contact op met Louisa

11 + 13 =