Leanne Borg

Leanne Borg

Fokkerstraat 2
2811 ER REEUWIJK

06 34 60 65 41

leanne@praktijksamenbloei.nl

Ervaringsdeskundig én professioneel

Meer dan 5 jaar ervaring in de begeleiding van codependentie patronen en trauma

Doet regelmatig intervisie en supervisie met andere codependentie therapeuten

Aangesloten bij een beroepsvereniging

Werkt ook met groepen

Leanne Borg

Opbloeien na een relatie met een verslaafde bij Praktijk SamenBloei

Iedereen verdient het om zich dagelijks geliefd, gewaardeerd en gerespecteerd te voelen. Echter in een ongezonde relatie is dit niet meer zo vanzelfsprekend. Wanneer we niet hebben geleerd om dit voor onszelf belangrijk te maken, verleggen we gemakkelijk onze grenzen. Zelfliefde is essentieel om jouw behoeften en verlangens voorop te stellen. Ik begeleid je graag naar een liefdevolle relatie met jezelf zodat je je weer vrij kunt voelen.

Mijn naam is Leanne Borg, psycholoog en psychodynamisch therapeut. Tevens ervaringsdeskundig op het gebied van relatieverslaving en co-dependentie. In mijn geval kwam dit vooral tot uiting in het aangaan van relaties met verslaafde partners. Ik verlegde continu mijn grenzen om in de relatie te kunnen blijven en raakte steeds verder verwijderd van mijn eigen doelen en passies.

Loskomen van ongezonde relaties en de weg terugvinden naar mezelf is ontzettend bevrijdend geweest en heeft me veel inspiratie gegeven om anderen te helpen ook weer in hun eigen kracht te komen na ongezonde relaties.

In mijn behandeltrajecten richt ik me vooral op onderliggende patronen, veelal voortkomend vanuit (jeugd) trauma’s, onvervulde behoeften in de kindertijd en een ongezond zelfbeeld. Door een laag dieper dan alleen je klachten te kijken is de kans groter dat behandelresultaat blijvend is. Je kunt hierbij denken aan systemisch werk, opstellingen, innerlijk kindwerk, traumaverwerking door middel van EMDR en/of regressietherapie.

Het belangrijkste is dat je het niet langer alleen hoeft te doen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij weer in je kracht komt te staan en van hieruit ook in staat bent om gezonde relaties aan te gaan. 

Neem contact op met Leanne:

10 + 2 =