FAQ – Veelgestelde vragen Inspiratiereis Samos

Hieronder vind je veelgestelde vragen over de Inspiratiereis “Codependentie doorbreken” op het Griekse eiland Samos. Staat de door jou gezochte informatie niet op de pagina over de reis, of in onderstaande vragenlijst, neem dan gerust contact met me op om al je vragen te stellen.

Inspiratiereis Samos

Kun je de reis in termijnen betalen?

Ja, je kunt de reissom in twee termijnen betalen. De eerste factuur betaal je op het moment van aanmelding, de tweede termijn een maand voor de reisdatum.

Kan ik vooraf aan de reis kennismaken om te kijken met wie ik meega, iets over mijn thematiek vertellen en alle vragen stellen die ik heb?

Ja, voordat je je aanmeldt, zal Sarah een persoonlijke of telefonische afspraak met je maken om kennis te maken. Deze afspraak is vrijblijvend en van beide kanten bedoeld om te kijken of er een match is tussen wat de training je kan bieden en jouw behoeftes om aan te werken tijdens deze reis.

 

Kun je extra dagen bijboeken op de locatie?

Als de accommodatie ruimte heeft op de dagen voor of na de geplande week, kun je voor eigen rekening dagen bijboeken. Je kunt ook een andere locatie zoeken voor de extra dagen via sites als booking.com.

Hoe is het vervoer van en naar het vliegveld en de accommodatie geregeld?

Je wordt op de aankomstdag (= eerste dag van de inspiratiereis) opgehaald van het vliegveld en op de laatste dag teruggebracht naar het vliegveld. Dit zijn reisdagen en op deze dagen is er geen programma.

Zijn de excursies vrijwillig? Kan ik eventueel ook op de locatie blijven en niet met de groepsexcursies meegaan?

Ja, de excursies zijn vrijwillig en je kunt ter plekke aangeven of je wel of niet mee wilt gaan.

Heb ik een slaapruimte exclusief voor mezelf?

Ja, je beschikt over een eigen appartement met kitchenette en een eigen balkon of patio.

Is het ook mogelijk een kamer met iemand te delen?

Als er meer mensen zijn die ook een kamer willen delen, is het mogelijk dat we deze personen samen op een kamer plaatsen.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden, of behoefte aan contact?

Wil je meer informatie over deze reis ontvangen, laat dan hier een bericht achter.