Netwerk Gezonde Relaties

In Nederland en Belgie was er tot nu toe weinig ervaringsdeskundige specialistische expertise van therapeuten die goed kunnen werken met relatieverslaving en co-dependentie.  Om die reden heb ik een landelijk netwerk opgericht. Hierin werk ik samen met andere therapeuten die ook clienten begeleiden van ongezonde naar gezonde relaties.

Netwerk Gezonde RelatiesSommige therapeuten in het netwerk zijn opgeleid in de Academie voor Relatieverslaving en Codependentie. Andere zijn op een andere manier gespecialiseerd in het begeleiden van ongezonde relatiepatronen zoals relatieverslaving, co-dependentie, bindingsangst, verlatingsangst, liefdesverdriet, eenzaamheid, rouw en verlies en andere relatieproblematiek. Alle therapeuten van het netwerk hebben met elkaar gemeen dat ze ervaringsdeskundig zijn en clienten begeleiden naar gezonde relaties.

Voorwaarden voor deelname aan het netwerk Gezonde Relaties:

  • expertise en ervaringsdeskundigheid op minimaal een van bovengenoemde thema’s;
  • passie voelen voor het begeleiden van mensen die met ongezonde relaties worstelen;
  • 4 x per jaar intervisie bijeenkomsten bijwonen met de andere netwerkleden;
  • 1 x per jaar een individuele sessie (intervisie/supervisie of individuele therapie) doen bij een andere deelnemer uit het netwerk.

Landelijk dekkend netwerk

Het is mijn missie eNetwerk Gezonde Relatiesen landelijk dekkend netwerk te krijgen, zodat mensen in het hele land en ook in Belgie goed geholpen kunnen worden. Vooral therapeuten in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, N-Brabant, Zeeland en in Belgie zijn van harte welkom.  Maar ook uit de andere provincies kunnen therapeuten zich aanmelden.

Ben je als therapeut gericht op het begeleiden van mensen van ongezonde naar gezonde relaties? Ben je geïnteresseerd in samenwerking om elkaars missie te versterken?  Voldoe je aan de voorwaarden? Mail me dan, zodat we een afspraak kunnen maken om vrijblijvend kennis te maken.